Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση αγορών που κάνετε , έχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2241112604 ή με e-mail στο rodos@dkelectronics-systems.gr . Δεν δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε.
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην εργοστασιακή του συσκευασία, και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
Το επιστρεφόμενο είδος πρέπει να φτάσει σε εμάς ακέραιο, μέσα σε ασφαλής συσκευασία για αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του.
Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μεταφορέα δικής σας επιλογής, το κόστος του οποίου βαρύνει εσάς.
Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από το αρχικό παραστατικό αγοράς.
Τα επιστρεφόμενα είδη αποστέλλονται στη διεύθυνση: DK ELECTRONICS SYSTEMS – ΚΥΡΙΑΖΗΣ Δ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. , Λίνδου 80, Ρόδος, ΤΚ 85133.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή ποσού αγοράς ,η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείτε εντός 30 ημερολογιακών ημερών και αφού έχουμε παραλάβει το επιστρεφόμενο είδος , έχει ελεγχθεί για την αρτιότητά του και έχει βρεθεί εντάξει.
Τα έξοδα αποστολής επιστρέφονται μόνο στην περίπτωση που η επιστροφή είναι υπαιτιότητα της DK ELECTRONICS SYSTEMS – ΚΥΡΙΑΖΗΣ Δ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. λόγω λάθους αποστολής είδους ή ποσότητας και θα σας επιστραφούν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε .
Για επιπλέον πληροφορίες και προσωπική εξυπηρέτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2241112604 η στο rodos@dkelectronics-systems.gr