Τρόποι πληρωμών

Τρόποι πληρωμών

1. Πληρωμή στην έδρα μας
Με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 500,00 €, βάση νόμου δεν επιτρέπεται η πληρωμή με μετρητά, αλλά μόνο η κατάθεση ολόκληρου του ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς της DK ELECTRONICS SYSTEMS-ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ή πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστική κάρτας.
2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Πληρωμή με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό της DK ELECTRONICS SYSTEMS-ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας με mail στο rodos@dkelectronics-systems.gr Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
Eurobank:
IBAN: GR1002603570000610201266271
Δικαιούχος : ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς και θα πρέπει να πληρωθούν εξ’ ολοκλήρου από εσάς και όχι από την DK ELECTRONICS SYSTEMS-ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . Η ενεργοποίηση της παραγγελίας σας, θα πραγματοποιηθεί μόλις εμφανιστεί η κατάθεση, με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, στον λογαριασμό μας . Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
3. Online
Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου της Eurobank (Eurobank e- Commerce). Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας Eurobank. Η σε καμία περίπτωση η DK ELECTRONICS SYSTEMS-ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δεν γνωρίζει και κατά συνέπεια δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε καμία βάση δεδομένων.